Find mig på Facebook

Om mig

Jeg, Henriette Kjær Nielsen, er indehaver af Krystalsalonen i Sæby. Salonen har eksisteret siden 2011 på Krystalgade i Sæby centrum og siden hen flyttet i privaten.

September 2018 har jeg ændret min virksomhed til MOBILFRISØR*, så nu kører jeg primært ud og klipper i hjemmet, på virksomheder, institutioner, plejehjem, mm.

Dog har jeg hver MANDAG salon dag i Sæby, Vestergade 35, 9300 Sæby. Jeg har lejet mig ind hos Salon Hairværk v/Berit Nymark.

Tidsbestilling om Mandagen foregår som det plejer på min online booking: krystalsalonen.dk. eller tlf: 98464190.

Når du booker til salon tider online, skal du blot vælge den behandling du ønsker.

Ønsker du hjemmebesøg, skal du klikke på: mobilfrisør/hjemme behandlinger. Samt vælge hvor mange personer som skal klippes.

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail: info@krystalsalonen.dk hvis du ikke kan finde en tid som passer dig online.

43343377_172730476962823_2533718963028754432_n

Jeg startede som frisør i 2001, og har siden fået en solid erfaring inden for faget. Jeg holder mig opdateret med relevante kurser flere gange om året både i ind- og udland.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen, hvor det er vigtigt for mig, at det er dig som kunde, der er i centrum. Ved god dialog om den ønskede behandling, sikrer jeg, at du får det bedste resultat.

Det er vigtigt for mig at skabe en afslappende og behagelig atmosfære i salonen, hvor du kan nyde tiden væk fra en hektisk hverdag.

Jeg har valgt at arbejde med gode produkter fra Kevin Murphy, Zenz Therapy, Artego og Ice Cream, samt REF Sweden

Det er nogle af de mest skånsomme produkter på markedet, for både dig, mig og miljøet. Mine farver indeholder hverken PPD, ammoniak eller ren rescaniol. De er i stedet bygget op på essentielle olier og naturlige ingredienser.

Jeg glæder mig til at se dig, om det er i salon eller i hjemmet hos dig eller på din virksomhed. Jeg nyder og sætter en ære i at vejlede og give dig en professionel behandling.

Henriette