Find mig på Facebook

Om mig

Jeg, Henriette Kjær Nielsen, er indehaver af Krystalsalonen i Sæby. Salonen har eksisteret siden 2011 på Krystalgade i Sæby centrum og siden hen flyttet i privaten.

September 2018 har jeg ændret min virksomhed til MOBILFRISØR*, så nu kører jeg primært ud og klipper i hjemmet, på virksomheder, institutioner, plejehjem, mm.

Dog har jeg hver MANDAG salon dag i Sæby, Vestergade 35, 9300 Sæby. Jeg har lejet mig ind hos Salon Hairværk v/Berit Nymark.

Tidsbestilling om Mandagen foregår som det plejer på min online booking: krystalsalonen.dk. eller tlf: 98464190.

Når du booker til salon tider online, skal du blot vælge den behandling du ønsker.

Ønsker du hjemmebesøg, skal du klikke på: mobilfrisør/hjemme behandlinger. Samt vælge hvor mange personer som skal klippes.

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail: info@krystalsalonen.dk hvis du ikke kan finde en tid som passer dig online.

43343377_172730476962823_2533718963028754432_n

Jeg startede som frisør i 2001, og har siden fået en solid erfaring inden for faget. Jeg holder mig opdateret med relevante kurser flere gange om året både i ind- og udland.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen, hvor det er vigtigt for mig, at det er dig som kunde, der er i centrum. Ved god dialog om den ønskede behandling, sikrer jeg, at du får det bedste resultat.

Det er vigtigt for mig at skabe en afslappende og behagelig atmosfære i salonen, hvor du kan nyde tiden væk fra en hektisk hverdag.

Jeg har valgt at arbejde med gode produkter fra Kevin Murphy, Zenz Therapy, Ice Cream, Attitude samt Pure-Attitude.

Det er nogle af de mest skånsomme produkter på markedet, for både dig, mig og miljøet. Mine farver indeholder hverken PPD, ammoniak eller ren rescaniol. De er i stedet bygget op på essentielle olier og naturlige ingredienser.

Jeg glæder mig til at se dig, om det er i salon eller i hjemmet hos dig eller på din virksomhed. Jeg nyder og sætter en ære i at vejlede og give dig en professionel behandling.

Henriette